U bevindt zich hier:

Bedrijfsonroerend Goed | Eigenwijs Makelaars is van alle markten thuis!

Nick ten Broeke, grondlegger van Eigenwijs Makelaars, is al jarenlang actief op de markt van Bedrijfsonroerend Goed en heeft bewezen ook in deze specifieke markt thuis te zijn. De vele succesvolle transacties in het verleden op het gebied van Bedrijfsonroerend Goed (winkels, kantoor- en bedrijfsruimtes, strandpaviljoens, pensions, hotels, restaurants en café’s) zijn het sprekende bewijs van zijn expertise.

Eigenwijs makelaars onderscheidt zich door haar grote kennis van de lokale markt en haar regionale inslag. Wij maken succesvol gebruik van ons uitgebreide relatienetwerk en –niet minder belangrijk- wij hebben “feeling” met de lokale ondernemers en het ondernemerschap. Wij kennen de markt als geen ander, wachten niet af, maar zijn constant actief in Zandvoort en omgeving met het leggen van contacten en het verzamelen van informatie. Eigenwijs Makelaars blinkt uit in haar creatieve en pro-actieve benadering op dit vlak. Wij weten wie er op zoek is naar Bedrijfsonroerend Goed, naar uw object misschien wel! Ieder pand is uniek, ieder mens is uniek: wij zoeken naar de match.

Als Bedrijfsonroerend Goed specialist streeft Eigenwijs Makelaars naar een grote mate van zorgvuldigheid, transparantie en integriteit in haar dienstverlening. Zij stelt in haar dienstverlening het belang van haar cliënten voorop. Onze dienstverlening biedt dan ook een veelzijdig scala aan diensten in het Bedrijfsonroerend Goed.

Interesse in een vrijblijvende afspraak, bel 023-5731999 of mail naar info@eigenwijsmakelaars.nl
Bel mij terug! Bel of mail mij terug!
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug of kies uw voorkeur.
* velden zijn verplicht.
Eigenwijs Makelaars      |      Adres: Grote Krocht 38, 2042 LX Zandvoort      |      Telefoon: 023-5731999      |      E-mail: info@eigenwijsmakelaars.nl
Development by Netexpo Internet