U bevindt zich hier:

Service? ... Eigenwijs Makelaars geeft inhoud aan het woord service | op eigen wijze!

Eigenwijs Makelaars luistert naar de wensen van de moderne klant. Dit houdt in dat wij afspraken proberen te plannen op een moment dat het ú uitkomt. Of het nu gaat om een kennismakingsgesprek, bezichtiging of anderszins overleg. We begrijpen als geen ander dat, hoewel de aan- of verkoop van een woning geen dagelijkse bezigheid is, u geen vrij hoeft te nemen, omdat de traditionele makelaar toevallig alleen maar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 5 werkt. Dus als het nodig is om 's avonds of in het weekend af te spreken, dan doen we dat gewoon!

Ons kantoor is zeven dagen per week en 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar en blinkt uit in haar uitzonderlijke mogelijkheden om ook op de zaterdagen te bezichtigen.
 
Gedurende het hele traject van koop of verkoop houdt Eigenwijs Makelaars u op de hoogte. De makelaar van Eigenwijs wacht niet tot ú belt, maar neemt zelf contact op. Na iedere bezichtiging is het aan ons om u dezelfde dag nog te laten weten hoe de bezichtiging is gegaan. Na een bod, hoort u dezelfde dag nog van ons welk voorstel tegen welke condities er werd gedaan door de bieder. Als wij namens u een bod hebben gedaan op uw droom(t)huis, laten wij dezelfde dag nog aan u weten hoe er door de tegenpartij op werd gereageerd. Eigenwijs Makelaars is er voor u en wij maken graag waar, waar we voor staan!

Onze dienstverlening stopt vervolgens niet bij de overdracht. We hechten sterk aan een langdurige relatie, dus ook ná de transactie, kunt u altijd (vrijblijvend) bij ons terecht met uw vragen.

U zegt het en wij komen. De potentiële koper van uw woning zegt het en wij staan klaar voor een bezichtiging. Altijd bereikbaar met een excellente service!

Interesse in een vrijblijvende afspraak? Bel ons op 023-5731999 of mail naar info@eigenwijsmakelaars.nl
Bel mij terug! Bel of mail mij terug!
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug of kies uw voorkeur.
* velden zijn verplicht.
Eigenwijs Makelaars      |      Adres: Grote Krocht 38, 2042 LX Zandvoort      |      Telefoon: 023-5731999      |      E-mail: info@eigenwijsmakelaars.nl
Development by Netexpo Internet