U bevindt zich hier:

Uw huis taxeren | Eigenwijs Makelaars zelf taxeert niet…
maar werkt wel op eigen wijze samen met erkende taxateurs!


Het taxeren van een woning lijkt veelal een formaliteit. Toch is het vaak de basis van een hele belangrijke beslissing of gebeurtenis zoals bijvoorbeeld het rond krijgen van de hypotheek bij aankoop of het verlagen van een belastingaanslag. Een taxatie van zowel een woning als een bedrijfspand kan vanuit verschillende invalshoeken geschieden en dient een zakelijk, particulier of fiscaal belang.

Taxeren vereist een hoge mate van deskundigheid en ervaring. Bovendien kost taxeren en het uitwerken van taxatierapporten tijd en die tijd besteedt Eigenwijs Makelaars graag volledig aan haar kernactiviteiten: koop, verkoop, verhuur en beheer van onroerend goed. Eigenwijs Makelaars zelf taxeert dus niet, maar Eigenwijs Makelaars brengt u wèl graag in contact met daartoe gespecialiseerde relaties, erkende taxateurs. Bovendien kunt u dan weer gebruik maken van onze interessante relatiekorting.

U kunt erop vertrouwen dat u via Eigenwijs Makelaars aan het juiste adres komt voor een deskundige waardering door een erkend taxateur.

Interesse in een vrijblijvende afspraak met een erkend taxateur? Bel ons op 023-5731999 of mail naar info@eigenwijsmakelaars.nl
 
Bel mij terug! Bel of mail mij terug!
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug of kies uw voorkeur.
* velden zijn verplicht.
Eigenwijs Makelaars      |      Adres: Grote Krocht 38, 2042 LX Zandvoort      |      Telefoon: 023-5731999      |      E-mail: info@eigenwijsmakelaars.nl
Development by Netexpo Internet