U bevindt zich hier:

Uw huis verhuren | Eigenwijs Makelaars doet het op eigen wijze!
 
Uw woning verhuren voor korte of langere tijd?

Maar… hoe vind ik een betrouwbare huurder, welke huurprijs kan ik vragen, welke contractduur moet ik opnemen, welke voorwaarden moet ik stellen, hoe stel ik een huurcontract op en aan welke eisen moet een huurcontract voldoen? Neem Eigenwijs Makelaars bij de hand en u bent verzekerd van de verhuur!
 
Bij de verhuur van een woning dient u zich bewust te zijn van het feit dat in Nederland huurders bijzonder veel rechten en vrijheden worden toegekend, zeker als er verhuurd wordt zonder een goed onderbouwd contract. Dit kan voor problemen zorgen, welke met een goed “dichtgetimmerd” huurcontract op eenvoudige wijze voorkomen had kunnen worden.
 
Eigenwijs Makelaars is gespecialiseerd in de verhuur van onroerend goed, heeft ruime ervaring en een zeer aanzienlijk verhuurders- en huurders bestand opgebouwd. Wij selecteren uitsluitend passende huurders voor u. Wij kennen immers ook een groot deel van huurders die op de “zwarte lijst” staan.

Zodra de overeenkomst is gesloten en de gevraagde gegevens zijn ontvangen en gecheckt, wordt de huurovereenkomst opgesteld. Na ontvangst van de afgesproken huurtermijnen en waarborgsom, maken we een afspraak voor de sleuteloverdracht. Tijdens de sleuteloverdracht vindt een inspectie plaats in het gehuurde en worden de bevindingen opgenomen in het inspectierapport. Hierin staat de toestand van het gehuurde omschreven op dat moment, de meterstanden worden genoteerd en eventuele nadere afspraken tussen partijen worden vastgelegd. Na de sleuteloverdracht is de verhuur een feit. In principe heeft u vanaf dan te maken met de huurder of misschien wenst u óók de zaken betreffende het gebruik van uw woning, in beheer te geven bij Eigenwijs Makelaars. Natuurlijk kan Eigenwijs Makelaars u ook qua beheer met raad en daad bijstaan wanneer dit gewenst is. Kijk hier voor meer informatie over beheer.

Dus wenst u uw woning te verhuren, omdat u door uw werkgever wordt uitgezonden naar het buitenland? Of wenst u uw woning om een andere reden (tijdelijk) te verhuren? Wanneer u via Eigenwijs Makelaars een woning verhuurt, bent u verzekerd van deskundigheid, een hoog serviceniveau en dat wij u alle zorgen en papierwerk uit handen nemen!

Interesse in een vrijblijvende afspraak? Bel ons op 023-5731999 of mail naar info@eigenwijsmakelaars.nl
Bel mij terug! Bel of mail mij terug!
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug of kies uw voorkeur.
* velden zijn verplicht.
Eigenwijs Makelaars      |      Adres: Grote Krocht 38, 2042 LX Zandvoort      |      Telefoon: 023-5731999      |      E-mail: info@eigenwijsmakelaars.nl
Development by Netexpo Internet