U bevindt zich hier:

Uw huis verkopen | Eigenwijs Makelaars doet het op eigen wijze!

U staat op het punt uw woning te verkopen. Een ingrijpende gebeurtenis en iets dat u zeker niet zomaar uit handen geeft. Spannend, enerverend en bijzonder tegelijk. U wilt natuurlijk uw woning bij voorkeur snel en tegen de beste prijs verkopen. Zonder dat het u veel tijd en moeite kost. En vanzelfsprekend met een correcte afhandeling. Niet meer en niet minder. Eigenwijs Makelaars behartigt graag uw belangen als verkoper. Wij verkopen uw huis met de inzet alsof we ons eigen huis verkopen. Wij gaan ervoor. Zo bent u gegarandeerd van een optimaal resultaat.

Verkopen betekent voor Eigenwijs Makelaars: goed en actief luisteren. Naar u, maar ook naar de kijkers die wij straks mogen rondleiden in uw woning. Bezwaren pareren en als verkopend makelaar een bijdrage leveren aan een succesvolle verkoop. Wij kennen de risico’s en de valkuilen die je kunt tegenkomen bij het verkopen van een huis als geen ander. Wij zijn er voor een rationeel oordeel en –niet minder belangrijk- een krachtige onderhandeling. Eigenwijs verstaat de kunst van het onderhandelen als de beste. Daar wordt concreet geld voor u mee verdiend. Alleen de beste prijs is goed genoeg.
 
De hoogst realiseerbare prijs voor uw huis, tegen de beste condities, zonder gezeur achteraf, is ons uiteindelijke doel.

Ongetwijfeld spelen er bij de verkoop van uw woning verschillende vragen door uw hoofd. Hoe kan ik mijn woning voor de maximale prijs verkopen? Hoe bereik ik geïnteresseerden? Hoe verloopt de prijsonderhandeling? Bij het beantwoorden van die vragen bent u op zoek naar zekerheid, naar duidelijke taal van een deskundige, onafhankelijke professional. Precies datgene dat Eigenwijs Makelaars u biedt. Eigenwijs Makelaars is de schakel tussen uw eigen eerste verkoopplannen en de uiteindelijke sleuteloverdracht aan de nieuwe bewoners. Eigenwijs makelaars begeleidt u van A tot Z. Persoonlijk en met aandacht voor uw specifieke situatie.

Samenwerken is bij Eigenwijs makelaars ook echt ‘samen’ werken.  Een optimaal samenspel met de verkopende opdrachtgever, is de basis voor een goede dienstverlening. Daarom neemt Eigenwijs Makelaars uitgebreid de tijd om u en uw wensen met betrekking tot de verkoop goed te leren kennen. Eerlijk en recht door zee, vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn.

Eigenwijs Makelaars maakt succesvol gebruik van haar uitgebreide relatienetwerk. Eigenwijs Makelaars kent de markt als geen ander, wacht niet af, maar is constant actief in Zandvoort en omgeving met het leggen van contacten en het verzamelen van informatie. Eigenwijs Makelaars blinkt uit in haar creatieve en pro-actieve verkooptraject. Eigenwijs Makelaars koppelt creativiteit aan zakelijke vakbekwaamheid. Een ideale combinatie, want wie een huis wil verkopen verwacht inventiviteit en nuchter verstand. Wij weten wie er op zoek is naar een huis, naar uw huis misschien wel! Ieder huis is uniek, ieder mens is uniek: wij zoeken naar de match.

Gedurende het hele traject van verkoop houdt Eigenwijs Makelaars u op de hoogte. We betrekken u bij iedere fase in het verkooptraject van uw woning. Eigenwijs Makelaars wacht niet tot ú belt, maar neemt zelf contact op. En als het nodig is om een keer 's avonds of in het weekend met u af te spreken, dan maken we daar geen probleem van. Onze dienstverlening stopt vervolgens niet bij de overdracht, we hechten sterk aan een langdurige relatie en dus tot ver na de transactie kunt u bij ons (vrijblijvend) terecht met uw vragen.

 
Interesse in een vrijblijvende afspraak, bel 023-5731999 of mail naar info@eigenwijsmakelaars.nl

Bel mij terug! Bel of mail mij terug!
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug of kies uw voorkeur.
* velden zijn verplicht.
Eigenwijs Makelaars      |      Adres: Grote Krocht 38, 2042 LX Zandvoort      |      Telefoon: 023-5731999      |      E-mail: info@eigenwijsmakelaars.nl
Development by Netexpo Internet