U bevindt zich hier:

Communicatie
 
“Stenen blijven stenen, als er geen verhaal achter zit”
 
Eigenwijs Makelaars | Strategie
 
Wanneer u uw woning te koop zet, moet het in één keer goed zijn. Zeker in deze tijd. De presentatie moet kloppen, zowel in fotografie als tekst. De presentatie moet onderscheidend zijn en de zichtbaarheid optimaal. Als je wilt verkopen, moet je gezien worden! En liefst ook nog op een mooie manier, toch? Omdat er maar één eerste indruk is….
 
Onze visie op Communicatie is geheel gebouwd rond het merk Eigenwijs Makelaars. Het belang van een sterk merk staat hierbij niet ter discussie. De waarde die het merk Eigenwijs Makelaars vertegenwoordigt wel. Actualisering en aanscherping vragen continu onze aandacht. Eigenwijs Makelaars houdt van een uitdaging, wij worden graag op de proef gesteld. Dé remedie om op een actieve en telkens nieuwe (eigen) wijze de Onroerend Goed markt te benaderen. Vernieuwend, eigenzinnig, persoonlijk en professioneel. Concentreren op één ding? Lijkt effectief, maar wordt op een gegeven moment routine, komt in ons woordenboek dan ook niet voor. Eigenwijs Makelaars kiest liever voor een nieuwe, zich onderscheidende manier van communiceren. Wij kiezen daarbij graag voor een opvallende en frisse benadering die helemaal past bij de identiteit van Eigenwijs Makelaars. Wij pakken het anders aan!
 
Juist óók op het gebied van Communicatie laten we daarom graag aan u zien waar Eigenwijs Makelaars voor staat en waarin we ons onderscheiden. Helder en transparant, we delen het graag met ú. Als u weet wat u van ons kunt verwachten en waar we voor staan, pas dan zult u zich realiseren dat wij er voor 100% voor gaan.
 
Eigenwijs Makelaars | Huisstijl
 
Van idee tot identiteit. De huisstijl van Eigenwijs Makelaars neerzetten, was meer dan een fraai beeldmerk met een leuk lettertype ontwerpen. Een uitgekiende combinatie van visie, tekst en vormgeving vormt de basis van onze huisstijl. De kracht zit in de combinatie van factoren. Het vormt de kern van de identiteit die we willen uitstralen. Naar ú en natuurlijk ook naar de potentiële kopers van uw woning. Merkbeleving speelt hierbij een belangrijke rol.
 
Of het nu gaat om drukwerk, de website, een verkoopbrochure, verkoopbord of advertentie: bij ons heeft u duidelijkheid, iedere uiting past gegarandeerd bij onze identiteit en wordt ontworpen in lijn met onze huisstijl.
 
Eigenwijs Makelaars zorgt voor een creatief, weldoordacht èn eigenwijs totaalconcept in haar Communicatie. Zo kan niemand meer om Eigenwijs Makelaars heen.
 
Eigenwijs Makelaars | Presentatie
 
Eigenwijs hanteert een onderscheidende manier in de presentatie van haar objecten: je krijgt immers geen 2e kans voor een 1e indruk.

Een woningpresentatie begint bij de juiste tekst. Eigenwijs Makelaars blinkt uit in haar fraaie, correct Nederlands geschreven (het klinkt zo logisch, maar is het zeker niet) en –passend bij haar huisstijl- originele teksten. Eigenwijs spreekt hierbij duidelijke taal: heldere verkoop documentatie helpt de koper te beslissen.

Eigenwijs Makelaars onderscheidt zich in haar presentatie ook graag in het met zorg samengestelde fotomateriaal. Foto’s geven de potentiële koper de eerste impressie waarop wordt besloten wel of niet te gaan bezichtigen. Vooral op een vluchtig medium als Internet is niets zo belangrijk als een goede eerste indruk.

Bij Eigenwijs Makelaars bent u er verzekerd van dat uw woning  –zowel qua tekst als fotografie- van haar mooiste kant belicht wordt.

Eigenwijs Makelaars | Media
 
Eigenwijs gebruikt de media optimaal: als je wilt verkopen, moet je gezien worden!

Opvallen doe je door anders te zijn dan je omgeving. Op straat, in de krant, op Internet, overal wil Eigenwijs Makelaars laten zien dat ze ook echt anders is. Vandaar dat we bij Eigenwijs Makelaars verkoopborden hebben die nèt een beetje anders zijn, een huisstijl hebben die nèt een beetje anders is, een advertentie hebben die net een beetje anders is, een kleurrijke brochure hebben die nèt een beetje anders is en een website hebben die nèt een beetje anders is.
 
Eigenwijs Makelaars adverteert wekelijks lokaal –in haar onderscheidende huisstijl- in de Zandvoortse Courant. In overleg bestaat de mogelijkheid om tevens regionaal (bijv. Haarlems Dagblad en Heemsteedse Courant) of landelijk te adverteren (bijv. De Woonkrant van de Telegraaf).
 
Eigenwijs Makelaars verspreidt regelmatig flyers binnen zorgvuldig geselecteerde postcode gebieden in de regio, om bijvoorbeeld een object extra onder de aandacht brengen of juist een bepaalde buurt te attenderen op woningzoekenden in de betreffende woonomgeving.
 
Eigenwijs Makelaars brengt woningzoekenden middels een unieke primeurmailing op de hoogte van nieuw woningaanbod (voordat het op de markt verschijnt). Dit is een gratis en vrijblijvende service die Eigenwijs Makelaars woningzoekenden biedt. Het zal u dan ook niet verbazen dat ons uitgebreide woningzoekenden bestand regelmatig leidt tot verkoop van een object nog vóórdat deze aan het grote publiek werd getoond.
 
Voor onze opdrachtgevers bestaat de unieke mogelijkheid om Object van de Week te worden. Bij het "Object van de Week" zetten we 1 woning gedurende 7 dagen in de schijnwerpers. Dit object staat gedurende 7 dagen prominent in beeld op de homepage van onze website, maar ook via Twitter sturen we een bericht over dit Object van de Week het land in.
 
De moderne website van Eigenwijs Makelaars bevat bij ieder object zgn. “koppelingen” naar Social Media zodat men in staat wordt gesteld om kennissen en vrienden te informeren over het betreffende object. Eigenwijs Makelaars zelf maakt ook veelvuldig gebruik van Social Media (Twitter, Facebook en LinkedIn). De kracht van het gebruik van Social Media is dat het bereik groter is. De tip kan op deze manier gemakkelijk gedeeld worden met vrienden en kennissen. Ook Twitterend, Facebook-end en LinkedIn-end Nederland kan niet meer om Eigenwijs Makelaars heen.
 
Eigenwijs Makelaars | Website
 
De website van Eigenwijs Makelaars is méér dan een website alleen! Online succes boeken gaat verder dan alleen een website. Bij de ontwikkeling van de website van Eigenwijs Makelaars, speelden niet alleen uitstraling maar ook zaken als techniek en toegankelijkheid een grote rol.
 
Met haar moderne website, welke is ontwikkeld door de ervaren webontwikkelaar Netexpo, kan Eigenwijs Makelaars zich gelukkig prijzen met één van de best gebouwde websites van dit moment. De website van Eigenwijs Makelaars is volledig geoptimaliseerd zodat zoekmachines deze vlot kunnen opnemen (zgn. Search Engine Optimalisation of SEO). Ook is de website op een zodanige wijze opgebouwd, waardoor Eigenwijs Makelaars en haar woningaanbod sneller bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines (bijv. Google, Toggle) wordt getoond.
 
Uw woning wordt getoond op onze eigen (wijze) website www.eigenwijs-makelaars.nl, maar daarnaast dus óók op alle vooraanstaande woning websites op Internet, zoals o.a.: www.funda.nl, www.jaap.nl, www.zuka.nl en www.zoekallehuizen.nl. Ons aanbod wordt dagelijks up-to-date gehouden op alle vooraanstaande woning websites.
 
Eigenwijs Makelaars | Naamsbekendheid
 
Eigenwijs Makelaars hecht zeer aan het vergroten van haar naamsbekendheid. Hoe meer naamsbekendheid, hoe beter het is. Niet alleen voor ons, maar ook voor u!

Nu al, na een relatief korte periode, wordt er druk gesproken over Eigenwijs Makelaars. Door strategisch om te gaan met media als Internet en gedrukte media vergroten wij onze naamsbekendheid in snel tempo.

Eigenwijs Makelaars is voortdurend actief om haar naam op die regionale websites te plaatsen, waar mensen die zoeken naar een woning of een makelaar in de regio Zuid Kennemerland via zoekmachines terecht kunnen komen. We staan bijvoorbeeld prominent in beeld op de homepage van Zvoort.nl, dé website voor en door Zandvoorters. Via banners op websites van o.a. onze partners en sponsors wordt tevens extra attentiewaarde verkregen voor Eigenwijs Makelaars. We sponsoren daarnaast de Zandvoortsche Hockey Club, Tennisclub Zandvoort, versturen flyers binnen de regio en… er volgt nog zeker meer. Wij blijven continue in beweging en altijd zoeken naar nieuwe manieren om onze naamsbekendheid te vergroten.
 
Eigenwijs Makelaars | Locatie kantoor

Zandvoort kleurt roze, het Eigenwijs Makelaars kantoor staat als een huis…en nu?
 
Sinds mei 2011 is Eigenwijs Makelaars gevestigd in het in het oog springende hoekpand aan de Grote Krocht 38 in Zandvoort.
Een makelaarskantoor dat past in deze moderne tijd en welke nèt een beetje anders is. Een andere etalage, een andere inrichting, Eigenwijs Makelaars presenteert op haar kantoor alles net even anders dan de ‘standaard’, iets wat zij ook in haar dienstverlening en communicatie graag tot uiting brengt.
 
Eigenwijs Makelaars is gesitueerd op een perfecte zichtlocatie midden in het centrum van Zandvoort met ideale presentatie mogelijkheden voor ons, maar zeker ook voor u. Bereikbaar waren we altijd al, in beeld ook, maar met deze kantoor locatie erbij, kan echt niemand meer om Eigenwijs Makelaars heen!
 
Sinds het nieuwe kantoor in het centrum van Zandvoort werd geopend, weten velen de weg naar Eigenwijs Makelaars te vinden. De openingstijden bij de entree van het Eigenwijs kantoor geven aan dat er altijd –ook buiten kantooruren- mogelijkheden zijn om een afspraak te maken. Zo het u uitkomt. Dus loop eens binnen voor een vrijblijvende kennismaking, het maken van een afspraak of gewoon om de sfeer te proeven.
 
Het straatbeeld in Zandvoort kleurt roze. Het Eigenwijs kantoor ‘staat’ inmiddels als een huis, en nu? Achter de muren van het Eigenwijs Kantoor wordt dagelijks hard gewerkt aan de uitwerking van nieuwe ideeën omdat Eigenwijs Makelaars ook in de toekomst de beste en meest vooruitstrevende, vernieuwende makelaar binnen de regio Kennemerland wil zijn. Stilstaan is daarbij geen optie. Wij maken onze belofte ‘anders durven zijn’ graag waar en zullen continue bezig blijven met vernieuwen. Dat vernieuwingsproces stopt niet nu ons kantoor af is en onze naam inmiddels gevestigd is. Wij gaan graag door… op eigen wijze!
Bel mij terug! Bel of mail mij terug!
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug of kies uw voorkeur.
* velden zijn verplicht.
Eigenwijs Makelaars      |      Adres: Grote Krocht 38, 2042 LX Zandvoort      |      Telefoon: 023-5731999      |      E-mail: info@eigenwijsmakelaars.nl
Development by Netexpo Internet