U bevindt zich hier:

Eigenwijs Makelaars | Onze missie

Bij Eigenwijs Makelaars gaat het niet alleen om de stenen, maar ook om de mensen die bij het proces betrokken zijn. Pas dan zal onze missie haalbaar zijn ...

Wat willen wij met Eigenwijs Makelaars de komende jaren bereiken? Daar kunnen we heel kort en bondig in zijn: “het beste makelaarskantoor van Zandvoort en omstreken worden”. Misschien vindt u het eigenwijs, maar we zeggen het toch, nóg meer van toepassing is: “het beste makelaarskantoor van Zandvoort en omstreken blijven”, want we zijn het stiekem al een beetje.

We hebben wel een nieuw “jasje” gekregen, maar dezelfde vertrouwde service en persoonlijke benadering blijft bestaan. We zien dit als een voorwaarde voor de haalbaarheid van onze missie, voor nu en in de toekomst. Haalbaarheid van onze missie hangt namelijk af van uw tevredenheid als klant. En wanneer bent u als klant tevreden? Als uw missie wordt gehaald.

Eigenwijs Makelaars streeft ernaar te werken met haar cliënten en niet alleen namens hen. Een huis (ver)kopen is één van de belangrijkste transacties in uw leven. Eigenwijs Makelaars wil haar cliënten tijdens het proces helpen bij het onderscheid tussen het gevoel (emotie) en de financiële en bouwkundige werkelijkheid (ratio).

Een huis (ver)kopen moet uiteindelijk een positieve ervaring zijn. De financiële en administratieve aspecten rondom de aan- of verkoop van uw huis voelen vaak als erg omvangrijk. U doet dat tenslotte niet iedere dag! Eigenwijs Makelaars staat u graag bij met haar expertise! U levert uw wensen aan, wij luisteren, adviseren en corrigeren (hoezo eigenwijs?). Samen met u realiseren wij de meest voordelige transactie voor de aan- of verkoop van uw woning.

Pas dan….hebben we beiden onze missie gehaald.
 
Missie geslaagd! Wij zijn pas tevreden, als u dat bent!
Bel mij terug! Bel of mail mij terug!
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug of kies uw voorkeur.
* velden zijn verplicht.
Eigenwijs Makelaars      |      Adres: Grote Krocht 38, 2042 LX Zandvoort      |      Telefoon: 023-5731999      |      E-mail: info@eigenwijsmakelaars.nl
Development by Netexpo Internet