U bevindt zich hier:

Eigenwijs Makelaars | Onze goede doelen

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Uiteraard zijn wij een bedrijf en is ons uiteindelijke doel om geld te verdienen. We hebben echter niet alleen een economische, maar ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Eigenwijs Makelaars wil zich de komende jaren richten op uitbreiding en verdieping van haar activiteiten met aandacht voor de mens, maar voornamelijk voor het kind.

Vanuit deze maatschappelijke verantwoordelijkheid schenkt het bedrijf middelen aan regionale en landelijke goede doelen. Vast onderdeel daarbij is de Kerstactie. De gelden die anders bedoeld zijn voor de kerstpakketten voor relaties, worden nu geschonken aan uiteenlopende organisaties die zich inzetten voor mens en maatschappij. Zo doneren wij standaard een percentage van de omzet aan goede doelen.

Daarnaast ondersteunt Eigenwijs Makelaars verschillende lokale sportclubs door middel van sponsoring, met als doel de (sportieve) ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

Goede doelen
Onderstaand twee goede doelen die Eigenwijs Makelaars van harte steunt en waar wij graag extra aandacht voor vragen:

Spieren voor Spieren
De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte en richt zich op fondsenwerving. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren' ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting. Spieren voor Spieren zet de netto-opbrengsten snel en effectief in ten behoeve van spierziekte onderzoek en de verbetering van het diagnosetraject. Daarnaast organiseert zij leuke activiteiten voor kinderen met een spierziekte.

In 2008 bereikte de Stichting, in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC), een belangrijke mijlpaal met de opening van het Spieren voor Spieren Kindercentrum, dat zich volledig richt op diagnose, onderzoek, registratie en de behandeling van kinderen met een spierziekte.

Op de website kunt u lezen hoe u kunt bijdragen, bijvoorbeeld door uw gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren. U leest meer over de doelstellingen, missie en visie van de Stichting, het Kindercentrum, de ambassadeurs en de (ex) topsporters. Ook is er informatie over de evenementen die de Stichting organiseert en de projecten die de Stichting steunt.

Help spierziekten de wereld uit!
www.spierenvoorspieren.nl

Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind
Kinderen en jongeren met een handicap zullen altijd te maken hebben met hun beperking. Maar dat hoeft hen niet te beletten om een volwaardig leven te leiden, net als andere kinderen. Dingen die moeilijker gaan, anders moeten, daar zijn oplossingen voor. Dat is waar NSGK zich voor inzet.

NSGK steunt projecten die de ontwikkeling van kinderen met een handicap stimuleren, zodat ze kunnen opgroeien tot zo zelfstandig mogelijke volwassenen. Volwassenen die door hun capaciteiten en talenten te benutten een eigen, unieke rol in de maatschappij kunnen vervullen, op de manier die ze zelf willen. Daarnaast steunt NSGK het gezin en de directe omgeving van deze kinderen en jongeren.

Om dit te bereiken financiert NSGK een breed scala aan uidagende projecten van betrokken mensen. Projecten die de samenleving toegankelijk maken voor kinderen en jongeren met een handicap, die hun zelfvertrouwen versterken en die bijdragen aan een positieve beeldvorming.

NSGK komt al sinds 1950 op voor kinderen en jongeren met een handicap in Nederland. Met de steun van zo’n 40.000 donateurs en zo’n 7.500 vrijwilligers financiert en stimuleert NSGK projecten op het gebied van spelen, wonen, werken, cultuur, sport, vakantie en voorlichting. Zo helpen we kinderen en jongeren met een handicap om volwaardig te kunnen leven.

Inmiddels heeft NSGK zich ontwikkeld tot het grootste fonds in Nederland dat zich uitsluitend richt op kinderen en jongeren met een handicap.

Samen maken we het mogelijk voor het gehandicapte kind!
www.nsgk.nl


Sponsoring

Wist u dat… Eigenwijs makelaars samenwerkt met lokale sportclubs om enerzijds de naam Eigenwijs Makelaars meer bekendheid te geven maar vooral de lokale sportclubs te sponsoren, zodat zij meer kunnen doen aan de (sportieve) ontwikkeling van de kinderen?

Sinds begin 2011 zijn wij sponsor van Tennisclub Zandvoort en de Zandvoortsche Hockey Club. Op Tennisclub Zandvoort pronkt een groot Eigenwijs bord langs de grid en op de Zandvoortsche Hockey Club flitsen de F- en E-junioren het veld over in een prachtig nieuw Adidas tenue met o.a. het logo van Eigenwijs Makelaars op de rug. Bij ZHC kan niemand meer om ons heen, want naast het gesponsorde clubtenue, staat er ook dáár een mooi groot sponsorbord langs de lijn. Ook op sportief vlak, bewegen wij ons graag actief in en om Zandvoort!

Eigenwijs is altijd op zoek naar interessante sponsormogelijkheden. Zoekt u een sponsor? Neem dan contact met ons op of stuur een e-mail naar info@eigenwijsmakelaars.nl 
 
Bel mij terug! Bel of mail mij terug!
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug of kies uw voorkeur.
* velden zijn verplicht.
Eigenwijs Makelaars      |      Adres: Grote Krocht 38, 2042 LX Zandvoort      |      Telefoon: 023-5731999      |      E-mail: info@eigenwijsmakelaars.nl
Development by Netexpo Internet