U bevindt zich hier:

 

Eigenwijs Makelaars | Onze medewerkers


Nick ten Broeke (eigenaar):


Getrouwd met Marije, 2 kinderen Sofie en Pleun, wonend in het Groene Hart van Zandvoort.
 
Marije: liefdevolle moeder & vrouw, steun en toeverlaat van, sportief, creatief en altijd strijdend tegen onrecht;
Sofie: lekker eigenwijs, lief, sportief, creatief, ongeduldig (van wie heeft ze dat?), een wil om te winnen;
Pleun; lekker eigenwijs, ook lief, altijd vrolijk, heeft charisma, is geduldig en is lichamelijk beperkt door een foutje in zijn dna;  
       
Nick is gedreven & gepassioneerd in zijn werk, heeft de ongeremde wil om de beste te willen zijn, heeft een no-nonsense mentaliteit, is pragmatisch, heeft beide benen op de grond, is geen blaaskaak en staat tussen – en niet boven – de mensen.

Nick is een integere en klantgerichte, deskundige makelaar die toeziet op een (juridisch) correcte afwikkeling van zaken. Bij Eigenwijs Makelaars blijkt dat een adviserende rol als makelaar niet vanzelfsprekend leidt tot een aan- of verkoop, maar dat zeker ook de directe en persoonlijke betrokkenheid bij u als opdrachtgever voorop staan!

Houdt van het makelen en zijn werk…. Immers, zijn werk is zijn hobby

Patricia van Zwol:

Patricia is al meer dan 20 jaar vol enthousiasme werkzaam in deze branche. Door haar vele jaren ervaring in het vak, voor velen het “gezicht” en de “stem” achter de makelaardij in Zandvoort. Een spin-in-het-web die gaat voor kwaliteit en continuïteit.

Martina Rutgers:

Martina werkt sinds 2011 bij Eigenwijs Makelaars en heeft een sterke wil om het allerbeste uit zichzelf -en uiteraard het beste voor onze klanten- te halen. Martina heeft doorzettingsvermogen, is enthousiast, heeft organisatietalent, werkt graag samen met mensen en is een duidelijke doener.
 


Team Eigenwijs Makelaars: 

Bel mij terug! Bel of mail mij terug!
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug of kies uw voorkeur.
* velden zijn verplicht.
Eigenwijs Makelaars      |      Adres: Grote Krocht 38, 2042 LX Zandvoort      |      Telefoon: 023-5731999      |      E-mail: info@eigenwijsmakelaars.nl
Development by Netexpo Internet