U bevindt zich hier:

Eigenwijs Makelaars | Onze visie

Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuw “gezicht”, dezelfde vertrouwde service en persoonlijke benadering, nog steeds Nick ten Broeke en toch anders.

Een gevestigde makelaar die uit een grote franchise organisatie stapte, om zijn eigen visie met een nieuwe, frisse en opvallende identiteit, gestalte te geven.

Geen alledaagse, standaard, makelaarsuitrusting! Eigenwijs Makelaars staat voor “anders durven zijn, maar wel binnen professionele kaders”. Wij willen het anders aanpakken, waarbij u (als klant) altijd centraal staat. Eigenwijs Makelaars gelooft in een realistische, no-nonsense aanpak. Met beide benen op de grond staan. Eigen (wijze) keuzes maken. Daarbij altijd uitgaan van wat het beste is voor de klant.

Door het concept van de nieuwe naam goed uit te werken is een vernieuwende stijl in de door traditie bepaalde makelaarsbranche neergezet. De nieuwe uitstraling is opvallend, eigentijds èn eigenwijs.

Een bedrijf, waarin de gedachte leeft, dat de makelaardij altijd aan vernieuwing toe is.

Wij pakken het anders aan!
Bel mij terug! Bel of mail mij terug!
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug of kies uw voorkeur.
* velden zijn verplicht.
Eigenwijs Makelaars      |      Adres: Grote Krocht 38, 2042 LX Zandvoort      |      Telefoon: 023-5731999      |      E-mail: info@eigenwijsmakelaars.nl
Development by Netexpo Internet